Наслови задњих порука са овог блога

Јавна расправа - Стратегија подстицања рађања

Јавна расправа - Закон о удружењима

субота, август 25, 2007

ЈАВНИ ПОЗИВ за пријављивање пројеката за Национални инвестициони план Републике Србије зa 2008. ‎годину

Канцеларија за Национални инвестициони план је 25.8.2007.г. објавила јавни позив за пријављивање пројеката за Национални инвестициони план Републике Србије зa 2008. годину. Објављујемо текст позива у целини:


Канцеларија за Национални инвестициони план oбјављује

ЈАВНИ ПОЗИВ

за пријављивање пројеката

за Национални инвестициони план Републике Србије зa 2008. годину

Пројекти се могу пријављивати до 1. oктобра 2007. године.

Приоритет ће имати пројекти који се односе на:

1. Развој инфраструктуре која ће допринети одрживом економском развоју, побољшању животног стандарда, смањењу сиромаштва, смањењу зависности од климатских промена и заштити и очувању животне средине;

2. Повећање запослености;

3. Oбразовање усмерено на стицање знања и способности потребних за раст и повећање конкурентности националне економије и за технолошки развој;

4. Рурални развој.

Пројекат може да пријави министарство и други државни орган и организација, јавна установа, аутономна покрајина, општина, град, град Београд и удружење грађана.

Пројекат се пријављује тако што се попуњава образац за пријаву пројекта на интернет страници Канцеларије (пријавите пројекат овде) или тако што се попуњен образац шаље електронском поштом на интернет адресу Канцеларије: predlog@nip.sr.gov.yu.

Избор пројеката обављаће се у складу са Уредбoм о поступку по коме се бирају пројекти за Национални инвестициони план и поступку по коме се Национални инвестициони план спроводи („Службени гласник РС“, број 71/07).

Додатне информације могу се добити у Канцеларији за Национални инвестициони план у Београду, Маршала Бирјузова 3-5, на телефоне 011-32 86 956 и 011-32 86 958.


КОРИСНИ ЛИНКОВИ:
Пријавa пројекта

Образац за пријаву пројеката

Нема коментара: